Skip to main content

All Men Are Liar!

It was the first thing that went through my mind when I witnessed my colleague going out with another girl that was definitely not his girlfriend (because the girlfriend I know is currently abroad until July). It is really hard to witness that, not because I am close to any of them; yet it is so hard to think of my own relationship.

This couple is the meant-to-be-together kind of couple that has been going on for more than three years, yet now, the guy went out with another girl when his girlfriend is out of town.

Another friend has confessed to me that he has hurt a girl once. He was having this special relationship with his colleague when he was actually at the stage of getting married (and also when he just got married). He ended up hurting this girl so bad that this girl didn't want any kind of contact with him. I can fully understand.

Both of them stated similar thing "it's just for fun!"

Oh yeah, give me a break!

It is so hard to think of this real stories that happened really close to my life. I cannot help to think of my own relationship. I cannot help to be suspicious.

Some years a go, a good friend of mine mentioned similar thing "all men are like that. Even your boyfriend is most likely now going out with someone else while you are here!" It was his reaction when I said that I was sure that my long distance relationship had been very well, and I was sure that my boyfriend was faithful.

Do you think that all men are cheaters?

Do you think that all men wanna always have some fun?

To be honest I am still holding on to my opinion. I don't think all men are cheaters or liars. Yes, they are all tempted, just like all the women are. All men face similar battles, but I am sure every man has different approach to fight (or give in to) the battle.

Some men might see the battle as an "opportunity" to escape and have fun. Some might see the battle as a challenge that has to be fought and tackled. Some might see the battle as very normal and giving in. Some might see the battle as the villain that they have to destroy.

Thus, do not always think that all men are cheaters, but if you happen to meet one that are a cheater or a liar, just make sure never get involved with him.

I really need to thank this film called Jane Austen Book Club, which has shown me a hope. When I have pondered why men are such cheaters, and whether they were always like that, and whether my man is like that; this film showed that there are men that are really faithful, who would fight for his love. There are also men who might slipped away, but realised his mistake, apologised, and came back. They are also some men who are so clueless, but because of love, he was fighting for his relationship.

Hence this writing.

I hope this writing also gives hope to you.

Comments

Popular posts from this blog

Cerita lucu tentang Bra!

Bra or orang-orang Indonesia lebih akrab dengan sebutan be-ha.

Kayaknya lucu deh ngobrolin tentang bra! Asal ngobrolinnya masih dalam batasan norma-norma dan tidak mengandung dirty joking a la American Pie or eXtra Large (American Pie versi Indonesia).

Punya ngga sih pengalaman lucu seputar bra?
Nie ada!
Waktu masih duduk di bangku SMP, Nie punya temen sekelas yang rese abis! Ngga tau dia dikasih makan apa ama bonyoknya tapi dia usiiiil banget! Kejadian yang paling Nie inget adalah si cowok ini, anggap aja namanya Budi, melakukan hal saru (porno) menurut pandangan anak SMP.

Hari itu hujan rintik-rintik (yaiks, kayak apa aja!). Heheheh,.. ralat! Hari itu Budi duduk tepat di belakang Nie. Budi lagi bangga akan penggaris panjangnya yang didapat dari ayah dan bunda (walah,.. opo seh!). Trus, di kala guru sedang menerangkan dengan seriusnya, tiba-tiba! Ctaaarrr!!!

Si Budi menggunakan penggaris panjangnya untuk menarik tali BH (waktu itu masih pake mini set) Nie dari belakang! Itu adalah kejad…

Korban Gagal Move On

Sudah lebih dari 1 bulan semenjak saya mengunggah tulisan saya lagi di Facebook dan blog, atas dukungan Ega. Dan sudah lebih dari 1 bulan juga saya absen nulis. Well, janji tinggallah janji.

Tapi lebih baik terlambat daripada tidak sama sekali, right? Daripada kita off topic, mendingan saya ceritakan alasan saya tiba-tiba menghilang dr dunia socmed. Well, bukan menghilang, tp lay low. Tp ada temen yang sampek nyangka saya deactivate account gara-gara jarang eksis.

Sejak sebelum lebaran, saya diminta boss untuk bantuin mengecek budget marketing untuk tahun depan. Well, how hard can it be? Boss bilang saya disuruh ngecek semua angka match up dan itung2annya bener. Ok sip!

Ternyata job description 'membantu' itu sangat ambigu, sodara-sodara. Yang ada, saya ikut mengerjakan budget itu dan semua teori akuntansi yang pernah saya pelajari dalam hidup, harus dikeluarkan.

Sayangnya, saya hampir tidak pernah belajar akuntansi. Waktu SMA, saya selalu bolos atau bahasa kerennya dulu &…

New Chapter: Different Focus

Tahun 2017 adalah sebuah halaman baru dari perjalanan hidup saya. Saya menikah di tahun 2012, memiliki anak pertama di tahun 2014. Bukan, saya tidak sedang mengumumkan hadirnya anak ke-2 (apalagi suami kedua 😜) seperti yang dipikirkan banyak orang. Saya ingin menceritakan keputusan besar yang saya ambil akhir tahun lalu.
Tahun lalu, tepatnya di bulan Desember, saya memutuskan untuk resign dari jabatan saya sebagai Head of Marketing di sebuah perusahaan retail terkemuka di Indonesia dan mengalihkan fokus saya untuk lebih menjadi seorang Mama untuk anak saya. Keputusan ini memang cukup mengejutkan, bahkan bagi saya sendiri, tetapi langkah ini adalah suatu keputusan yang sudah lama harusnya saya ambil.
Saya adalah seorang wanita karir, heart and soul. Bekerja adalah bagian hidup saya yang sudah ditanamkan dari muda. Waktu saya masih duduk di sekolah dasar, di saat liburan sekolah, dimana banyak teman yang berlibur, saya sering 'berlibur' di perpustakaan atau kantor di tempat Mama …